Tentang Kami

Perusahaan Raidy Boer

22 taun parantos diadegkeun dina 2021, busana Redy Boer tetep pas sareng dunya. Sadia di leuwih ti 30 nagara di sakuliah dunya. Ilubiung dina paméran PITTI UOMO di Florence, Italia salila 15 taun berturut-turut. Ampir 600 toko dibuka di kota-kota utama di sakumna nagara. Rady Boer upholds visi perusahaan ngeunaan "kualitas internasional, ngarah fashion", Taat kana "customer-berorientasi, fashion ngarah; jalma-berorientasi, ngembangkeun harmonis. Jieun nilai babarengan, bagikeun kasuksésan; nyandak tanggung jawab sarta terus ngamekarkeun "nilai inti. Komitmen pikeun ngahijikeun…

maca deui
  • -
    proyék
  • -
    konsumén
  • -
    patugas
  • -
    hadiah
CARITA DECOR INTERIOR

News & Kajadian

Kerjasama Pikeun Gabung

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.